Guangzhou, Kina.

3 hela veckor spenderade jag i Guangzhou. Hade turen att träffa en Australiensisk kvinna vid namn Sarah (översta bilden) på tågstationen. Hon lät mig bo hos henne under nästan 3 veckor, med undantag för några nätter på hotell när hon hade besök. Det finns inte så fruktansvärt mycket att göra i Guangzhou utom att shoppa. Staden är världens (?) största klädproducent. Har du en tröja märkt "made in China" så är det inte helt omöjligt att den är tillverkad just här.
I "brist" på saker att göra blev det ett besök på en amusement park. Fruktansvärt roligt. Adrenalinkickar. Ikea finns i staden så jag fick en rejäl lakritsdos, lite svenska chips, cider, tunnbröd och mjölkchoklad. Jippiie.

Hong kong

Jag har inte så mycket tid att skriva nu. Jag har lämnat Hong Kong och är nu i Guangzhou. Reste hit med en amerikansk kille jag träffade på hostellet (sista bilden). Den japanska killen reste vidare mot Vietnam, dit jag förmodligen reser efter Kina. Vi hade tur och träffade en australiensisk kvinna på tågstationen här och vi får bo hos henne gratis.

RSS 2.0